Kleding voor elk seizoen

For style

De kleding die je draagt moet passen bij het seizoen. Bij For Style is er een wisselende collectie beschikbaar, midden in het centrum van Gouda. Er is kleding voor heren en dames maar ook voor je kind of baby. Met het dragen van bepaalde soorten kleding laat je zien wie je bent en wat voor stijl je hebt.

 

Verschillende kledingstijlen

Wanneer iemand anders een bepaalde outfit aantrekt kan dit een heel ander effect geven. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat iemand anders verschilt van uiterlijk maar je persoonlijkheid speelt ook mee. Wanneer je je prettig voelt in een bepaald kledingstuk straal je dit meestal ook uit. Om kleding uit te kiezen die past bij je persoonlijkheid is het handig om een aantal tips in gedachten te houden. Zo kun je eerst bepalen welke kleuren iets voor jou doen. Dit kun je bepalen door te kijken welke kleuren goed staan bij je huidskleur. Verder is het altijd goed om inspiratie op te doen door Pinterest af te struinen. Wanneer je iemand ziet die een inspirerende stijl heeft, sla je dit idee op. Als je een moodboard maakt kun je hier je eigen stijl uit af leiden.

Een andere tip om je eigen kledingstijl sterk neer te zetten is een herkenbaar item te kiezen die je veel draagt. Misschien houd je veel van sjaaltjes. Als je dit vaak draagt zullen mensen je daar op een gegeven moment aan herkennen.

Verder kun je op een vrije dag proberen om verschillende combinaties te maken met de items die je al hebt. Zo vind je plotseling weer nieuwe outfits maar kom je er ook steeds meer achter wat je stijl kenmerkt.

 

Over Gouda

Gouda is een stad die veel toeristische trekpleisters kent. Je hebt misschien al eens gehoord van de Goudse kaasmarkt en de Goudse Montmartre. Ook zijn er in de stad veel horecagelegenheden te vinden waar je koffie en thee kunt drinken met een Goudse stroopwafel. Verder zijn er voor de lunch  verschillende terrasjes te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *