Een unieke meubel ontwerper

Meubelontwerper

Anno 2020 vinden we het steeds belangrijker dat ons interieur er uitnodigend uit ziet. De muren worden voorzien van de gekste behangetjes en de mooiste kleuren, en met de meubels proberen we er helemaal onze eigen draai aan te geven. Het zoeken naar nieuwe meubels is voor veel mensen een feestje, maar waar koop jij je meubels als je op zoek bent naar wat verfrissends? Ga je naar een grote keten, of koop je het bijvoorbeeld bij een meubel ontwerper?

Met passie gemaakt

Als je een mooi nieuw meubel wil kopen en je gaat naar een meubel ontwerper dan weet je zeker dat je een stuk wat met passie is gemaakt. Meubel ontwerpers hebben vaak een passie voor het materiaal waar ze mee werken, bijvoorbeeld hout. Waar hun werk vroeger misschien een hobby of een bijbaan was, is dat nu echt uitgegroeid tot een ware business. Dat juist zorgt ervoor dat ze weten wat ze doen en goed advies kunnen geven.

Meubel op maat

Ben je op zoek naar een specifiek meubelstuk wat helemaal in jouw huis past? Dan maakt een meubel ontwerper graag een meubel op maat voor je. Na een goed gesprek en een lekkere bak koffie, weet de ontwerper precies wat jouw smaak is en waar je naar op zoek bent. Dan volgt er een meting, zodat het meubel precies in proportie is met de ruimte waar hij in zal komen te staan.

Jouw eigen inbreng

 

Hou je er wel van om een gokje te wagen? Dan kun je de meubel ontwerper vragen om een verrassingsmeubel te maken. Samen overleg je vooraf goed wat jouw smaak is, en maak je misschien wel een moodboard met dingen die je mooi vindt. Misschien ben je wel op zoek naar een mooi meubel voor buiten in de tuin, bijvoorbeeld een bankje of een nieuwe tafel. Een meubelmaker kan er op deze manier zijn eigen touch aangeven, en zo heb jij een mooi uniek meubel in de tuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *