Wil je een eigen trouwjurk ontwerpen?

Dream-Seamstress-logo

Ga je trouwen en vindt je het super moeilijk een in de winkel de juiste bruidsjurk te vinden maar je weet wel precies wat voor een jurk je wilt? dan is trouwjurk ontwerpen iets voor jou. Je kunt samen de trouwjurk ontwerpen die jij in gedachten hebt, met het materiaal die jij het mooist vindt en met de pasvorm die past bij jou lijf.

 

Hoe ga je de jurk ontwerpen?

Wanneer je een afspraak maakt met Dream Seamstress om een jouw droom trouwjurk te maken, dan raad trouwjurk ontwerpen je aan om zoveel mogelijk afbeeldingen te zoeken van wat ze mooi vinden. Aan de hand van alle foto’s die je dan mee hebt genomen gaan we schetsen en allereerst het model van de trouwjurk ontwerpen. We kijken daarbij met wat je mooi vindt, of je er fijn in voelt wanneer je de jurk draagt en ook welke vorm past bij je lichaam. Alle meningen en wensen die jij hebt zijn natuurlijk doorslaggevend, want je wilt waarschijnlijk iets heel specifieks, anders had je hem misschien ook wel in een bruidszaak gevonden. Het is erg moeilijk om in een bruidszaak unieke trouwjurken te vinden. 

 

Gekleurde trouwjurk

Vaak wanneer ze de droomjurk niet in de winkel kunnen vinden is omdat ze een specifieke kleur in gedachten hebben. Gekleurde trouwjurken zijn erg lastig om te vinden omdat bijna het hele aanbod wit is. Ook bij trouwjurken ontwerpen kan in kleuren, je hebt misschien al wel veel trouwjurken gepast en je weet misschien dus wel wat voor model jij het mooist vind. Als jij vertelt welke kleur jurk je wilt en je komt met sfeerbeelden of een moodboard, kan trouwjurk ontwerpen de droomjurk in de kleur die jij het liefst wilt maken. Niet iedere vrouw weet meteen welke jurk ze wilt, we kunnen samen gaan schetsen met de sfeerbeelden of het moodboard naast ons zodat we vervolgens tot de droomjurk komen. We kiezen samen de kleuren, stoffen en applicaties die de jurk helemaal afmaken zodat die er precies uit komt te zien hoe jij het in gedachten had. 

 

Waarom hiervoor kiezen?

Als je hier voor gaat kiezen dan heb jij jouw droomjurk. Je kunt zelf helemaal bepalen welke kleur je wilt, welke stoffen en welke applicaties je op de jurk wilt zodat die helemaal af is hoe jij hem precies wilt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de jurk want hij komt eruit te zien hoe jij hem wilt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *