Wil je naar Bruin café?

Bruin Cafe

The Prince of Wales Pub? Heb je zin in een kopje koffie of juist in een biertje met een lekker biefstukje? bruin café is dat iets voor jou. Je kunt er rustig zitten en ze zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. iedereen is er welkom en bieden je graag simpele maar lekkere maaltijden en lekker drinken. 

 

Stichting witte kruis

Bruin café maakt onderdeel uit van stichting het Witte Kruis, dat bestaat sinds 1997. Het doel van de stichting is om mensen in een gecompliceerde thuissituatie, daklozen en vluchtelingen te adverteren op op weg te helpen naar een gemakkelijker leven. Het café is om 10:00 uur open en dan ben je welkom in de multiculturele huiskamer voor een vrijblijvend gesprek. Geen één vraag die je daar stelt is raar en alles is er bespreekbaar, ze willen je er heel graag helpen. 

 

Maaltijden

De maaltijden zijn erg betaalbaar en zijn allemaal met liefde bereid. Het is een persoonlijk en intiem café in de omgeving Hulst en ze hechten er veel waarde aan kwaliteit. Je kunt er kiezen voor bijvoorbeeld een stukje biefstuk met een koud biertje maar je kunt er ook voor kiezen om voor een Zeeuwse uitsmijter met een kopje koffie. Je kunt bij Bruin café ontbijten, lunchen en dineren. Ze voorzien van lekker eten bij het ontbijt maar ook tijdens de lunch en het diner. Je zit lekker te eten is een huiselijke sfeer en er zijn regelmatig optredens in het café. Het is een echte traditionele pub waar ook de huisdieren welkom zijn. 

 

overnachtingen

Naast dat het een café is, is het ook een pensioen in Zeeland. Je kunt er dus ook overnachten, de prijs per overnachting is 15 euro per nacht. De kamers zijn er simpel ingericht en de kamers zijn voorzien van een sanitaire. De accommodatie in het Bruin café is heel geschikt voor mensen die tijdelijk in de omgeving van Hulst willen zijn voor werk of voor privé omstandigheden. Je kunt er ontbijten, lunchen en dineren voor niet heel veel geld dus je hoeft bijvoorbeeld niet 100 euro voor één nacht te betalen om er alleen te slapen en te ontbijten. En er wordt gratis koffie geserveerd in de ochtend, als je niet van koffie houd word er natuurlijk thee geserveerd. Je kunt altijd bellen om te vragen of er nog plekjes zijn of even langskomen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *