Ein Boot zum Angeln

baitboot

De Baitboot is een geavanceerde uitvinding binnen de tak van de hengelsport. In deze boot kun je een ruime visopbrengst kwijt. Je kunt hem online in verschillende onopvallende camouflage designs bestellen. Wanneer je gaat voor de blauwe of zwarte kleur schrikt de boot geen enkele vis af. In het bovenste gedeelte van de baitboot is een onopvallende handgreep te vinden waarmee de boot en het voer makkelijk mee kunnen worden vervoerd. Het handvat maakt het ook makkelijk om de boot in het water te laten liggen en de baitboot op de oever te tillen.

 

 

Soepel sturen en manoeuvreren met de Baitboot

Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de voerboot eenvoudig besturen en over het water naar het doel toervaren. De afstandsbediening heeft een groot scherm waarop alle belangrijke parameters voor vissers te zien zijn. Hierbij kun je denken aan temperatuur, de afgelegde afstand of het laadniveau van de accu’s. Zo kun je de voerboot ruim op tijd naar de oever brengen voordat de accu leeg raakt. Met de ingebouwde sonar kun je ook zien waar er vissen onder de baitboot zitten. Op die manier kun je het voer veel gerichter gooien en wordt het niet onnodig verspild. Het deel van de boot waar het aas inzit kan makkelijk worden bijgevuld. Verder is de baitboot makkelijk te manoeuvreren over water dat is bedekt met algen of waterlelies. De baitboot heeft voor vissers daarom een zeer groot bereik en is ook geschikt voor grotere wateren. De krachtige motoren zorgen ervoor dat de baitboot ook in stormachtige zeeën veilig kan worden bestuurd.

 

Kenmerken van de baitboot

De voerboot is geschikt voor alle hobbyvissers die meer prooi willen krijgen tijdens de vistocht. De baitboot is niet alleen overdag bruikbaar maar ook ’s nachts. Je kunt de lichten eenvoudig bediening met de afstandsbediening en ze hoeven niet direct op de boot ingeschakeld te worden. Op die manier blijft de baitboot vanaf een grote afstand zichtbaar in het donker. Zo kun je niet verdwalen op het water.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *