Keratine behandeling helpt bij droog of moeilijk hanteerbaar haar

Keratine behandeling rotterdam

Keratine voedt en herstelt droog of moeilijk hanteerbaar haar. Dat is vaak het gevolg van het overmatig gebruik van stijltangen, te vaak haarverven of het gebruik van verkeerde verzorgingsproducten. Keratine verzorging zorgt ervoor dat je haar weer glad, gezond en glanzend wordt. Het gebruik van keratine vermindert steil haar. Een natuurlijke keratine behandeling zonder formaldehyde is een verjongingskuur voor alle haartypes.

Waarom is keratine goed voor je haar?

Keratine is een lichaamseigen eiwit. Het is aanwezig in je haar, huid en nagels. Dat zorgt voor krachtig en soepel haar. Gezond en natuurlijk haar bestaat namelijk voor 90 procent uit keratine. Onder andere chemische behandelingen, het gebruik van verkeerde stylingproducten of haar dat is blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden verminderen de concentratie keratine. Keratine therapie herstelt de concentratie aan proteïne en zorgt voor gezond haar. Deze kapper Rotterdam helpt je daar zeker bij.

Oorzaken verlies aan keratine

Voor je start met een keratine behandeling is het belangrijk om de oorzaken van het verlies aan keratine op te sporen. Zo ben je zeker zo een behandeling met keratine je droog, kroezend en moeilijk haar vermindert. De belangrijkste redenen voor het verlies van keratine zin het gebruik van onaangepaste verzorgingsproducten, haar veroudering, chemische behandelingen zoals bleken, rechttrekken, relaxeren, blootstelling aan hoge temperaturen,  klimaat- en weersomstandigheden zoals zon, wind en regen, chloor en zeezout.

Keratine behandeling ook goed voor krullend haar
Keratine verzorging heeft namelijk een curling en setting effect. Door deze aangepaste behandeling krijgt je haar extra voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je haar. Het haarvolume vermindert zonder zijn natuurlijke vorm te verliezen.

Dit doe je best niet na een keratine behandeling

Je haar onmiddellijk na de behandeling kleuren. Daar wacht je minstens twee weken mee. Zwembadwater met chloor, zeewater (zeezout) en kraanwater bedreigt de gezondheid van je haar. Was je haar niet te vaak, maximaal tweemaal per week. Heb je last van droog of moeilijk hanteerbaar haar? Dan kan Keratine Behandeling Rotterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *