Bedrukkingen voor uiteenlopende producten

Drukkerij Dordrecht

Je kunt oneindig veel producten laten bedrukken door Drukkerij Dordrecht. Je kunt hierbij denken aan bedrijfskleding zodat je laat zien dat je onderdeel uitmaakt van een merk of bepaalde organisatie. Verder zijn er andere items die aan de lopende band worden bedrukt, zoals spandoeken, schilderijen en cadeaus. Binnen de drukkerij wordt er gewerkt met allerlei druktechnieken en verschillende drukpersen. Voor elke productgroep is er weer een andere soort pers nodig.

Drukwerk kun je bestellen voor uiteenlopende doeleinden. Zo kun je dit doen voor promotiedoeleinden maar ook praktische doeleinden. Voor je kantoor kun je bijvoorbeeld visitekaartjes laten drukken of pennen. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten stickers, zoals raamstickers en vloerstickers. Voor de promotie van je bedrijf kun je gaan voor boekenleggers of folders, maar ook flyers of posters behoren tot de mogelijkheid. Het hangt er vanaf waar je de producten voor wilt gaan gebruiken.

 

 

Wat doet een basisdrukker in een drukkerij?

De basisdrukker werkt in principe zelfstandig in de drukkerij. Deze is verantwoordelijk voor alle eindproducten. Soms is het ook zo dat deze verantwoordelijkheid wordt gedeeld met andere mensen uit het team. Wanneer je een bepaald item hebt besteld dat bedrukt moet worden, gaat de basisdrukker ermee aan de slag. Zo stel hij/zij de drukpers af en maakt deze druk klaar. Tijdens het drukken worden er routinematige handelingen uitgevoerd. Het is namelijk belangrijk dat de kleur goed wordt behouden. Ook moet de pers van onderhoud worden voorzien en worden er soms kleine reparaties uitgevoerd. De basisdrukker heeft in ieder geval veel mechanische kennis.

 

Wat doet een diepdrukker in een drukkerij?

Wanneer je kiest voor een product waarbij verschillende materiaalsoorten zijn verwerkt, dan is het waarschijnlijk dat de diepdrukker daar mee aan de slag gaat. Wanneer jouw ordergegevens binnenkomen stelt de diepdrukker deze gegevens in op het bedieningspaneel. Tijdens het drukken regelt hij/zij het drukproces en wordt de meettechnische afdruk gecontroleerd. De diepdrukker heeft veel kennis van de werking van de pers en ook van de verschillende materiaalsoorten die worden gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *