De meest bijzondere muurschildering

Muurschildering

Hoe heb jij de muren in je huis versierd? Heb je het behangen, heb je hem in een mooie kleur laten schilderen of hangt hij vol met lijstjes met dierbare foto’s van de familie? Iedereen versiert zijn muur op een andere manier, maar houd jij er wel van om eens helemaal voor wat anders te kiezen? Kijk dan eens of het laten maken van een muurschildering wat voor jou is. Een unieke tekening, helemaal op maat gemaakt voor jou.

Binnen of buiten

Misschien ben jij je tuin wel een opknapbeurt aan het geven en heb je een mooi nieuw tuinhuis laten zetten. Veel dingen die nieuw zijn hebben een paar extraatjes nodig om het geheel net wat meer karakter te geven. Een muurschildering is tegen verwachting van veel mensen in ook voor buiten. Dus is jouw nieuwe tuin helemaal in Ibiza stijl, dan kan een mooie muurschildering het gevoel wat je wil krijgen bij de tuin helemaal afmaken.

Jouw draai eraan geven

Het leuke aan een muurschildering laten maken is dat je helemaal aan kan geven wat jouw wensen zijn. Heb je een tussenmuur van 3 bij 3 meter die helemaal beschilderd mag worden? Heel tof! Maar ook als je de voorkeur hebt van een schildering die een afwijkend formaat heeft is voor een professionele artiest heel uitdagend. Een tipje is om een moodboard te maken met wat je leuk vindt, zo kun je precies aan de artiest laten zien wat jij ongeveer voor ogen hebt.

Speciaal voor jou

Wie wil in zijn interieur nou niet allemaal persoonlijke aspecten terug laten komen. Jouw interieur zegt namelijk over jou wie jij bent en wat voor persoonlijkheid je hebt. Hoe mooi is het dan om dit in een muurschildering terug te laten komen? Bij een artiest kun je aangeven wat belangrijke dingen zijn voor jullie in het leven, die vervolgens verwerkt kunnen worden in de muurschildering. Zo wordt het helemaal jouw eigen ding waar je heel lang blij mee gaat zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *