De perfecte kast op maat

Kast op maat

Ben je verhuisd, of gewoon toe aan wat nieuws? Dan is opbergruimte waarschijnlijk een van de dingen waar je nooit genoeg van hebt. Vooral in kleinere huizen is opbergruimte soms moeilijk te creëren. Kasten nemen veel ruimte in en overal maar boxen onder schuiven kom je interieur niet helemaal te goede. Als je echt optimaal gebruik wil maken van de, misschien summiere, ruimte die je hebt, kun je eraan denken om een kast op maat te laten maken.

Waarom een kast op maat?

Een gewone kast neemt veel ruimte in en past vaak net niet. Een kast op maat wordt helemaal ingemeten in de ruimte die jij hebt, dus dat betekent dat alle ruimte die jij beschikbaar stelt voor de kast op maat, ook gebruikt zal worden voor jouw nieuwe kast. Kasten op maat zijn er te vinden in allerlei soorten en maten: grote of kleine kasten, kasten met schuifdeuren of juist open kasten. Het wordt allemaal aangepast op jouw wens en op de ruimte.

Een kast als room divider

Een van de mooie en innovatieve dingen die je kan laten maken is een room divider. Misschien wil jij wel graag meer een afscherming tussen de woonkamer en de woonkeuken, maar heb je geen zin in een grote verbouwing. Je kunt dan langs beide wanden een mooie open kast zetten die precies past in jouw huis. Op deze manier krijg je een mooie afscheiding, maar blijft het toch een lichte ruimte met een makkelijke doorloop.

Jouw droom die uitkomt

Een kast op maat is vaak niet goedkoop, maar het kan een ware droom zijn die uitkomt. Doordat de vakman in jouw huis meekijkt en mee helpt denken hoe de kast op maat het mooiste uit zal komen, hoef je niet bang te zijn dat je met een teleurstellend gevoel achterblijft. Het hele proces, van idee tot ontwerp tot uiteindelijk product, wordt namelijk met jou gedeeld. Zo weet je precies dat je krijgt waar jij al zo lang op hoopte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *