Een armbandje met telefoonnummer: Veilig en slim

Armbandje met telefoonnummer

Ga jij nogal eens met je kinderen op stap en ben je altijd bang dat je ze uit het oog verliest? Dan is het maar wat slim om ze een armbandje met telefoonnummer te laten dragen. Op die manier kunnen vreemden die jouw kind in zijn eentje aantreffen jou bereiken en er zo voor zorgen dat jullie weer herenigd worden. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar bovenal veel stress. Hoe langer het immers duurt voordat je kind jullie weer heeft teruggevonden, hoe meer het misschien in paniek raakt. Zo’n armbandje met telefoonnummer geeft bovendien je kind zelf ook rust, want het hoeft dan niet het nummer zelf te onthouden.

Koop een armbandje met telefoonnummer online

Er zijn tegenwoordig heel veel webshops die zo’n dergelijk armbandje met telefoonnummer op maat voor je kunnen maken. Dit is altijd maatwerk, want iedereen heeft natuurlijk een ander telefoonnummer. Je kiest dus zelf de basis van het armbandje, bijvoorbeeld het materiaal en de kleuren, en vult in het veld voor opmerkingen in welk telefoonnummer het armbandje moet hebben. Let goed op dat je geen fouten maakt, want het zou zonde zijn als je dit armbandje met telefoonnummer ontvangt en het nummer klopt niet. Als het niet klopt terwijl jij het juiste nummer hebt doorgegeven heb je uiteraard recht op een nieuwe exemplaar.

Veilig op pad met je kinderen

Een dagje weg met je kinderen vereist een goede planning en wat regeltjes. Zo moet je je kinderen goed instrueren dat ze te allen tijden bij je in de buurt blijven, zeker op hele drukke plekken. Dit kan lastig zijn omdat kinderen heel snel zijn afgeleid, maar het is zeker mogelijk. En is het niet mogelijk om ze altijd in de buurt te hebben? Zorg dan in ieder geval dat ze altijd zo’n armbandje om hebben waar jouw telefoonnummer of die van je partner op staat, want dan zijn jullie als ouders in ieder geval te bereiken mochten jullie elkaar kwijtraken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *