4 Redenen om meteen een plasma aansteker te kopen

plasma aansteker

Ben je op zoek naar een unieke aansteker die luxe uitstraalt? Ben je op zoek naar een goede deal voor je geld? Ben je op zoek naar gemak en elegantie? En wil je, zonder moeite, ook best wel een steentje bijdragen aan een beter milieu? Een plasma aansteker heeft het allemaal. Na deze vier redenen ben je zeker overtuigd.

Een plasma aansteker is herlaadbaar

Plasma aanstekers gaan ontzettend lang mee, want ze zijn eindeloos herbruikbaar. Een plasma aansteker is namelijk een elektrische aansteker. Deze aanstekers werken op elektriciteit in plaats van op gas. Er komt dus geen vlam aan te pas. In elke plasma aansteker zit een accu. Die is gemakkelijk op te laden met een micro USB kabel, net als je telefoon.

Een plasma aansteker is goed voor het milieu

Omdat een plasma aansteker elektrisch is, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ook hoef je niet steeds een nieuwe aansteker te kopen. Beter voor het milieu dus. Een ontzettend duurzame keuze. Bovendien maak je van een vuurtje geven een stijlvolle aangelegenheid, want plasma aanstekers zien er super elegant uit. Jouw nieuwe aansteker zal nooit in de plastic soep in de oceaan belanden!

Een plasma aansteker is veilig en eenvoudig in gebruik

Met één druk op de knop komen de plasma stralen direct tevoorschijn. Nooit meer een zere duim en altijd een vlam. Ook met zeer harde wind doet jouw mooie plasma aansteker het gewoon. Je kunt hem in weer en wind gebruiken. Bovendien zijn ze ook gewoon veilig. Je hoeft niet bang te zijn dat je plasma aansteker per ongeluk aan gaat. Ze zijn uiteraard beveiligd. Je moet altijd het klepje van de aansteker omhoog doen voordat je op de knop kunt drukken. Wel zo’n fijn gevoel.

Een plasma aansteker biedt waar voor je geld

Ja, een elektrische aansteker is duurder dan een wegwerpaansteker, maar je gebruikt hem veel langer en je zit nooit te hannessen. Een plasma aansteker is op de lange termijn dus een zeer goede investering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *