Indiaas Restaurant Hilversum

Indiaas restaurant Hilversum

Af en toe eens buiten de deur eten is een leuk uitje. Er wordt heerlijk voor je gekookt, je bent in een gezellige omgeving en je hoeft zelf helemaal niks te doen. Je kan in Hilversum kiezen uit allerlei verschillende keukens, zo wordt ook de Indiase keuken in Hilversum vertegenwoordigd. Ben je benieuwd wat een Indiaas restaurant in Hilversum te bieden heeft? Lees dan vooral verder.

Curries

Het populairste Indiase gerecht is de curry. Een curry is een heerlijk kruidig en romig gerecht met allerlei groenten en soms vis of vlees. Je hebt curries in allerlei soorten, dus er is voor ieder wat wils. Zo heb je scherpe curries en ook hele milde curries en alles daar tussen in. Curries zijn heel vullend en bevatten vaak veel voedzame stoffen. Een curry eet je vaak met gekruide rijst en met wat nan brood. De curries worden soms op basis van koemelk gemaakt en soms op basis van een romige kokosmelk.

Kleine gerechtjes

Op de menukaart vind je ook allerlei leuke kleine gerechtjes zoals samosa’s of nan brood. Dit zijn leuke gerechtjes om bij je curry te eten of die je kan eten als een voorgerecht. Deze kan je delen met de hele tafel. Dit creëert een gezellig gevoel aan tafel. Ook kan je zo van alles een beetje proeven, zodat je je eigen smaak ook weer beter leert kennen.

Veel vega opties

Nergens in de wereld vind je zoveel vegetarisch etende mensen als in India. Zo leeft een derde van de mensen die in India woont vegetarisch, vaak uit geloofsovertuiging. Het grote voordeel hiervan voor vegetariërs is dat je als vegetariër in een Indiaas restaurant een ruime keuze hebt. Je hebt zo ook Indiase restaurantjes die een volledig vegetarische menukaart hebben. Ook als je veganistisch eet kan je bij een Indiaas restaurant goed terecht. Vergeet het er niet bij te zeggen, zodat ze rekening kunnen houden met jou voorkeur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *