Sieraden met edelstenen kopen

boho ketting

Wil jij sieraden met edelstenen kopen? Om je outfit af te maken of om als cadeau te geven aan een goede vriend of vriendin? Voor dit soort sieraden heb je ruim de keuze in armbanden, kettingen en ringen of oorbellen. Het leukste is een combinatie te maken van één of meerdere soorten stenen die goed samen gaan. Zo kun je op kleur de stenen matchen of op stijl van het sieraad zelf. Een fout die mensen wel maken is om zilver met goud te combineren, dit staat vaak niet. Wat wel goed kan is combineren met een ander materiaal. Wat dacht je van goud met bruin leer of zilver met gevlochten touw?

Een ketting met edelsteen

Wat echt goed staat bij iedere outfit is een Boho ketting. De naam boho komt van bohemièn en dat is iemand die een kleurrijk leven leidt. Daar hoort natuurlijk een bepaalde stijl bij, kleurrijk, vrolijk en een tikje romantisch. Sieraden met edelstenen in allerlei kleuren passen perfect bij deze boho-stijl. Een boho-ketting is een ketting in een stijl met allerlei kralen en versieringen erin. Met een boho-ketting geef je een saaie outfit een beetje extra kleur, of maak je een vrolijke outfit nóg uitbundiger.

Sieraden cadeau geven

Is een van je vriendinnen binnenkort jarig? Je geliefde, je grote zus, of een collega? Sieraden met edelstenen zijn een leuk cadeau! Je kunt alleen een ketting, een armband of oorbellen geven, maar je kunt natuurlijk ook een hele set samenstellen, bijvoorbeeld wanneer je iemand een wat groter cadeau wilt geven. Er zijn bovendien allerlei leuke geschenkverpakkingen te koop, zodat het extra feestelijk wordt om een sieraden te krijgen, zoals een stoffen zakje, een juwelendoosje of een klein tasje. Waar je ook voor kiest, met een mooi sieraad kun je iemand altijd wel blij maken! En boho blijft eigenlijk altijd in de mode – ook voor mensen die zichzelf niet als ‘bohemièn’ zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *