Wat eten de Syriërs?

Syrisch Restaurant Den Haag

Wie dit leest zal ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in exotisch eten en in het proberen van iets anders. Naarmate de wereld kleiner wordt groeit onze kennis van de buitenlandse keuken. We weten dat ze in India van kerrie houden en de Chinezen genieten van alles wat met rijst te maken heeft! Maar wat kun je verwachten als er een Syrisch restaurant bij jou in de buurt opduikt? Syrische gerechten zijn een prachtige exotische fusie van kookmethodes die al honderden jaren oud zijn en waarbij gebruik wordt gemaakt van ingrediënten en kookmethodes uit de omliggende landen, samengesmolten tot heerlijke en vaak unieke gerechten. Denk aan de middenoostelijke keuken; baba ganoush, hummus, pita broodjes, maar met een unieke Syrische twist. Makdous (gevulde baby aubergines) en Fatteh (geroosterd plat brood met yoghurt, kikkererwten, olie en wat de chef er nog meer op wil zetten) zijn een paar minder bekende maar even heerlijke lekkernijen die in heel Syrië gebruikelijk zijn.

Een echt Syrisch restaurant in Den Haag

In Den Haag is al een grote verscheidenheid aan restaurants uit de hele wereld te vinden, waaronder een aantal restaurants die gespecialiseerd zijn in de middenoostelijke keuken. Wil je echter een uniek Syrisch restaurant in Den Haag, zoek dan niet verder! Dit Syrisch restaurant in Den Haag staat boven aan de lijst van positieve beoordelingen. Enthousiaste ervaringsdeskundigen waren erg te spreken over de kwaliteit van het eten en de vriendelijkheid van het personeel in een ontspannen diner sfeer. De porties zijn overvloedig voor mensen met een grote eetlust. Het eten is vers en, zoals je zou verwachten van alle restaurants in het Midden-Oosten, uiterst gezond. Er worden afhaal- en bezorgdiensten aangeboden, die dit alles naar je toe kunnen brengen zonder dat je je huis hoeft te verlaten!

Heb je al honger?

Dus als dit alles je hongerig maakt, reserveer dan bij het unieke Syrische restaurant in Den Haag. Het maakt niet uit of je met z’n tweeën op zoek bent naar een romantische maaltijd, een grote groep hebt die van een verjaardag wil genieten of gewoon een lui avondje hebt en geen energie kunt vinden om het huis te verlaten! Vleeseters zullen blij zijn met de verscheidenheid aan ongelooflijke vleesgerechten en vegetariërs zullen in hun nopjes zijn om te zien dat de plantaardige behoeften niet worden beschouwd als een bijzaak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *