Acrylnagels laten zetten in  Breda

 Acrylnagels Breda

Het laten zetten van acrylnagels is de perfecte oplossing om je nagels mooier te maken. Wanneer je nagel bijt, snel afgebroken nagels hebt of tijdelijk langere nagels wilt, dan is het laten zetten van acrylnagels ideaal. Je hoeft namelijk geen lange nagels te hebben om acrylnagels te laten zetten. Acrylnagels zijn in ontzettend veel verschillende varianten verkrijgbaar waardoor je altijd een perfect setje kunt vinden. Als in je Breda een nagelstyliste zoekt die een setje bij je kan zetten dan kun je die zeker vinden. 

Soorten acrylnagels

De acryllaag die over de nagel wordt aangebracht zorgt ervoor dat je nagels extra sterk wordt de acryllaag wordt op een sjabloon aangebracht die eerder al op de nagel is geplaatst. Dit sjabloon zorgt ervoor dat je nagels langer zijn. In combinatie met de sterke acryllaag heb je dus langere nagels die ook sterker zijn dan natuurlijke nagels.je hoeft niet bang te zijn dat het snel afbreekt. Doordat de acryl niet direct op je nagel komt i het ook niet schadelijk voor je nagel. 

Het laten zetten van acrylnagels

Voordat je acrylnagels laat zetten hoef je niks te doen. De nagelstylist zal alles voor je doen. Zo krijg je niet alleen je nagels een behandeling maar ook je handen. Eerst worden je handen behandeld en ontsmet. Dit moet zodat de acrylnagels daarna goed blijven zitten. Daarna worden je nagelriemen een stukje terug gedrukt. Dit wordt gedaan zodat de nagel dichter tegen de rand aan kan worden gezet. Je nagels groeien immers verder.hoe dichterbij de nagel is gezet, des te langer het mooi lijkt. Het geeft je nagels ook nog eens een mooi verlengend effect. Na het terugduwen worden de nagels netjes gevijld. Bovenop de nagels wordt dan een sjabloon geplaatst die voor de verenging van je nagels zorgt. Bovenop dit sjabloon wordt dan een acryllaag aangebracht. Hierna wordt alles netjes gevijld en gepolijst tot de gewenste lengte en vorm. Mooie kleuren nagellak en patronen kun je dan overheen laten lakken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *